Loggy!
<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Grampian Schotland


Heb je de laatste tijd nagedacht over de mogelijkheid om misschien een reisje naar een vreemd land te maken? Als dat zo is, raad ik je aan om naar Grampian, Schotland of Aberdeen, Schotland te gaan, want er zijn zoveel leuke dingen om te zien en te doen!
Om te beginnen moet je tijdens je verblijf in het Aberdeenshire-gebied dat de steden van zowel Aberdeen als Grampian omvat absoluut overwegen om een ​​van hun ballonvaarten te maken! Dit is een fantastische ervaring die je niet snel zult vergeten! Houd je van kastelen en alle dingen die te maken hebben met koninklijken? Als dat het geval is, weet ik zeker dat je heel blij zult zijn om te horen dat beroemde bezienswaardigheden zoals Crathes Castle en Castle Fraser slechts een paar van de prachtige bezienswaardigheden zijn die je kunt verwachten tijdens je ballonvaarttrip!
Ben je ook een grote fan van de podiumkunsten? Als dat zo is, raad ik u aan om His Majesty's Theatre te bezoeken tijdens een bezoek aan Schotland! Elke avond zijn er topacteurs en actrices hier die een geweldige show neerzetten die alles doet, van opera, pantomime en musicals, om er maar een paar te noemen.
Als je Schotland bezoekt tijdens een van hun warme seizoenen, is een bezoek aan Codonas, gelegen aan Beach Boulevard, heel leuk voor het hele gezin! Bij Codonas vindt u een openluchtpretpark dat niet alleen attracties zoals achtbanen biedt, maar ze bieden ook speelautomaten, bingo en bowlen met tien pinnen!
Een andere geweldige activiteit in Grampian is quadrijden. Iedereen die ouder is dan 16 jaar kan hiervan genieten, dit is voor verzekeringsdoeleinden. Hoewel het beter is in de zomer met droger weer, kan het het hele jaar door worden gedaan. Voor de speed freaks onder ons moet dit een leven lang doen. Met de vrijheid van de baan en in het bedrijf of je vrienden is dit een geweldige manier om een ​​middag of ochtend door te brengen. Ik zeg 's middags of' s morgens omdat je super fit moet zijn om er een dag van te maken, het is erg vermoeiend. Zoek naar Howie Irvine of House of Mulben. Beide centra bieden quadrijden.
Ben je een dierenliefhebber en hou je vooral van zeedieren? Als dat het geval is, zul je tijdens je verblijf in Schotland zeker genieten van een dolfijnkijkreis door Aberdeen Harbour! Het uitzicht op de haven is gewoonweg spectaculair, en de dolfijnen zelf zijn behoorlijk adembenemend! Kijken naar de dolfijnen die samen spelen terwijl ze in de buurt van de boot zwemmen, is niet alleen leuk om te zien, maar het is ook een zeer ontspannende ervaring. Vaak besluiten de dolfijnen zelfs om acrobatische tricks te doen, wat echt een fantastisch gezicht is om te zien! En als je goed kijkt tijdens je dolfijnen-kijkcruise, wees dan niet verrast als je toevallig een paar andere zeedieren ziet zoals grijze zeehonden en mogelijk zelfs een dwergvinvis!

27 Juni 2019 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Alle rechten voorbehouden aan Bilderbeek Media Groep & JS-Systems || Dank aan brandweer 112